Аз съм хейтър!

Писна ми от тая безмерна любов! Кво ми се лигавите като мазни медузи? Охлюви!!! Трябва да се мрази! Мразим сичко! Хората тъй, аз наопаки! И движението на хейтърите се разраства. Това е чудесна новина, поне за мен, не че не мразя добрите новини. Смятам, че само който мрази истински и всичко ще оцелее в тоя противен свят. Който не мрази не знае кво е истинска… омраза! Писна ми от фалшивите възгласи – ау, супер, ех, жестоко, айде, да ти е честито, Божкее, пупупу! Кво се лигавите, бе! Всичко има черна страна, която трябва да се вади, да се дъвче и предъвква, да се плюе, да смърди на гнилоч и повърнато! Да става ясно, че легионите на ненавистта бдят! Особено добре е ако е нещо свързано със смърт. Тогава е изумително лесно и благотворно.

Разбира се има и положителни новини, които обаче също си имат черна страна. И ако наистина се постараеш ще ти се получи добре. Ако не, винаги можеш да пишеш някои от коментарите тип “интелектуална немощ”, а именно: “Кур за Левски” или “България на три морета”. Винаги пасват, направо са си бижуто на отврата. Ето, оня ден, чета в нета статия, че Ерик Клептън имал изява със Стив Уинууд. И отдолу некви ми се радват. Бе, Божкеееей. Добре, че се намесиха хейтърите, та да нахранят събитието, Клептън, Уинууд, да кажат че децата ни гладуват, а България е велика. Все по темата си бяха. И изобщо, с тия лилаво лавандулени радости не знам какво си мислят тия у медиите. Важното в случая е, че тружениците хейтъри следят и не оставят новина без да размахат флаговете на антипатията, фобията и отвращението.

sxc.hu

Друг материал беше за атентатите в Осло, дето предизвика злобата в най-творчерския й вариант. За нема и два дена се изписаха чутовни хейтърски бисери! Амин, братя! Гордея се, че съм част от вас, нищо че следва да мразя и вас, разбира се, но па и аз душа нося. Ето ся, как да не ме трогне хейтърската мощ на изказването под новината за 95 убити в Норвегия. Чета и очите ми се пълнят със сълзи. Какви активни люде, каква помийна яма.
* – Пада им се на простите норвежци.

Е, не бе! То бива толко прости люде! Как па да не ги гръмнат, сиктир бе! Даже им е малко! Проста нация, ей, проста!
* – няма по- самонадеяни и по- нагли европейци от норвежците.

Самата истина! Винаги са ми се стрували самонадеяни! Кво е тва нежелание за ЕС? Бе толко ли сте велики, бее! Аре, зЕми тия бомби и калашници и марш на погребения.
* хак им е.имат пари и се мислят за трикраки. още бомби трябват.- Истински викинг. Избил е камара ром, лагерът е бил само с такива. Опитал е и продажните политици но не е успял. Истински викинг!

Така е! Всеки с кинти трябва да бъде застрелян, заколен и гръмнат! Едновременно! Да се лее плазма, далаци и очни ябълки по улиците. А ако е дете ще е направо супер. Верно, че ще трябва да е наследствено богато, ама кво ме интересува! Така или иначе е ясно, че произходът му е гнил и крайно съмнителен. За това – сеч!
* – Евала на пича! :)

Това ми е любим коментар. Има си усмивчица, въпреки хейта. Ирония.
* – Голям воин, борещ се за правата на своя народ..

Да! Всеки голям воин да тръгва да избие поне едно 50-60 деца, по възможност от неговия си народ, очевидно, но като се замисля всякакви деца е добре! Иначе просто да не ми се прави на рицар.
* – Пича ги е стрелял като капачки на стрелбище мангалите от острова

Ето един хейт, съчетан с хумор, сатира и забава. Каква креативност! Какъв размах!
* – Тоя е герой, бе!!!!!!Сам да оцъфка 80 парчета!!Медал трябва да му дадат!

“Оцъфка”… Гледам и ми трепери брадичката, едва сподавен плач от гордост.
* – Смърт за всички мюсюлмани и цигани !!!!

Това е един от любимите ми хейтове. На расова основа. Също харесвам тези на сексуална основа. И изобщо всичко де що може да се дискриминира ми е много мило! Любя, тача и милея, един вид. ХИТЛЕР Е ЖИВ!
* – Представям си как ги е пуцал по няколко наведнъж.

Да! И аз! Голем кеф ще е да можехме да присъстваме и да си гледаме! Ей така, как падат децата особено. Вероятно гледката е запомняща се.
* – СИМПАТЯГА НА СНИМКАТА ТРЯБВА МНОГО ДА МУ Е ПИСНАЛО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ТРЪГНЕ ДА ГИ ВЗРИВЯВА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ…ХУБАВ ЧОВЕК ВСЕКИ КОИТО ТРЕПЕ МАСОНСКИТЕ СВИНЕ Е ХУБАВ ЧОВЕК ТОЗИ НА СНИМКАТА Е БОРЕЦ ЗА СВОБОДА НЕ Е ТЕРОРИСТ ТЕРОРИСТИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА…

Не, човече! Аз ще ти кажа! Костов е виновен! И всичко е заговор на военните! И извънземните! ТЕ ИДВАТ!…. А, да, и евреите, и масоните.
* – Кво ги защитавате, бре??? Да не би да получавате и вие пари от петрола в Северно море?? Тия гадове ТРЯБВААААА да си платят за избитите иракчани, либийци и афганистанци!

Точно така! Бас ловя, че точно убитите деца са замесени в избиването на иракчаните, либийците, международното положение, озоновата дупка и СПИН епидемията в Африка, а защита заслужават само ако си плащат за нея. Иначе ми е през онаа работа.
* -България ще пребъде!

Тук оставам безмълвна. Хейт в най-чистия му вид! Браво! Аплодирам! Не, аз ръкоплещя!

Най-мило ми стана, че не съм сама, добре че има интернет трибуни, та да знам, че има справедливост на тоя свят, че ненавистта я е имало, има я и ще пребъде, досъщ България. Представям си тези стожери на хейта как се плюнчат пред мониторите си и слюнката им е цялата в трохи, защото набиват вафла, чипс или нещо подобно. Оцъклили поглед, те леят и леят гнусотии. Пот се лее от адреналина. Какъв по-голям адреналин от това да оплюеш концерт на Ерик Клептън?! Или да пожелаеш някому да го изнасилят бездомни кучета!? Еееех, животееее! Защо човек да не изсипе целия гняв, който е събирал през тъжния си, кофти, скапан и вмирисан живот? Да живее интернет вандалството! Че ви избием всички пиксели, ееееееееееееееей!

Затова мразим. Кефи ме тия пичове как си пишат, верно, анонимни са, но са глас народен. И аз искам да съм част от това. Да сипя противна гнус, да лея слуз и да мразя. Мразя всичко! Мразя това, че заплатата ми е малка, а други някак се справят по-добре и виждат нещата по различен начин. Мразя това, че имам проблеми с ерекцията, затова сипя жлъч, за да ми се получат нещата. Мразя тия дето си хвърлят боклуците през балкона, ама мразя и да чистя! Мразя, бе! Мразя наште планини зелени! Не са зелени отдавна, само алуминиеви и пластмасови цветя навсякъде. Мразя децата, мразя когато играят навън и заставам на прозореца и крещя по тях, че ще им откъсна кирливите уши. Мразя животните! Мразя зеленчуците и нитратите им! Мразя концертите, всенародните тържества и международното положение! Най-важното е, че мога да си го кажа в интернет, вратата входната заключена с 20 катинара, на протести не ходя, защото мразя тълпите, не гласувам, не чистя, не помагам на човек в беда. А иначе съм сила във виртуалното пространство. Макар и мишка в реалността. Кастрирана.

 

 

 

 

‎* мненията са копирани без редакция от форумите на Днес.бг и Дневник

Tuesday, September 13th, 2011 Козата Ани

3 Comments to Аз съм хейтър!

  1. Аз пък мразя, да мразя и файдата си е все същата. Нито аз съм цъфнал нито ти си вързала. Кучетата си лаят, керванО си връви и те таваа.
    Пий една ладна водица и си гледай кефа, безсмислено е да си губиш нервите за суеци. Защото: “Всичките болести идват от ядове, а всичките ядове от къде идват мили деца? От ГАДОВЕЕЕ – ЧЕСТИ СБОР!”

    Айде чао и наслука.

  2. Евлампи Гъзибарев on September 14th, 2011
  3. Много силно! И много актуално с всичката злоба срещу циганите тези дни.

  4. Петя on September 29th, 2011
  5. Абе! Кво пишеш ма! Я да мълчиш КОЗА проста! ДА УМИРАТ ВСИЧКИТЕ БЕЕЕ! БЪЛГАРИЯ НЕ НА ТРИ А НА ЧЕТИРИ МОРЕТА (и на некоя по-височка планина може)!

  6. NickPanov on December 6th, 2011

Leave a comment

Последни постове

Категории