ДолО Лола!

Госпожи и господа, Аз съм Козата Ани и се кандидатирам за президент.  Много съм можеща, много съм умна, внушителна съм, силно авторитарна, но справедлива. Разбирам от всичко! Тваа футбол, тва жени, тва коли, от музика разбирам също. Знам как се слагат плочки в баня, сменям крушки, давам акъл за всичко. Аз съм един средностатистически българин.

Лола не става. Козата Ани президент!Лола не става. Козата Ани президент!

Начи, честно ви казвам, няма тема, по която да не съм меродавна. Питате ме нещо и аз веднага поемам дъх и ви казвам как се прави, кой какво греши и накрая мъдро казвам решението на всеки казус. Ама нещо любовна мъка ли имате? А за глобалното затопляне нещо питане да имате? Политиката най-много я разбирам. Седаме у некоя кръчма и ви отпочвам. Тва Костов е виновен за всичко, тва Сугарев, Берон, Цецка Цачева, Манол Къков…. Не, Манол беше друг. Се таа, сичките са маскари.

Та затова се кандидатирам. Начи, само ме изберете и ще реша де що има проблем. Пенсии-менсии, данъци-манъци, корупция-морупция, монопол-…. така де. Ще оправя и пътищата. Абе сичко ще оправя. Може и да нямам идея все още как, но аз само да стана президент и започвам едно по едно, понякога даже две по две, ще бъда бич за проблемите,  направо ще съм един Содом и Гомор за проблемите. Показва се главата на некой съветник през вратата

- Г-н Президент, тука има един проблем

И аз – шаааааааааат и с размах решавам проблема.

За културата много знам. Много го разбирам арта. Начи виждам черен квадрат с лилав долен лев ъгъл и веднага ми е ясно, че авторът има дълбоко послание. Давам му там неколко хиляди да се развива, да радва народа и т.н.

Тва по-горе всички си го знаете. Нема кво да ви убеждавам. Който не е убеден да заповяда, ще му обясня, а ако упорства ше му щракна един зад врата, както правят в Търновския район.

Но не е моята меродавност повод да използвам тая трибуна тук. Така, да се обърна към моите верни избиратели. Не. Обръщам се към вас, госпожи и господа, защото забелезах, че г-жа Лола Монтескьо ли е, ква е там, също се е кандидатирала. Еми, драги избиратели, драги електорате… Еми какво да ви кажа сега. Значи ние всички я знаем що за парцал е тая. Познавам една жена, дето е съседка на една жена, дето ми каза, че това е една пълна отврат. Седейки и четейки избирателната й платформа ми прави впечатление, че всичко се позовава на основата на „въртим едни пари“. Това е пълно безобразие! Пълно и възмутително непознаване на законите на икономиката и механизмите й!

Ние, в частност аз, и предимно аз, смятаме, че дори кандидатурата й е една пародия! Една подигравка с родината! Една гавра с народа! Искам да й кажа на въпросната, че това са едни долни популистки методи и опитите й да дискредитира отговорни и можещи претенденти са напълно немощни! Тя дори не може да докаже, че е български гражданин с това претенциозно име. Монтескьо…. Е, какъв точно ще е нейният слоган, бе хора? С какво се римува Монтескьо? Как хората ще скандират по митинги? Божкеее….  Друго е „Ето я Козата, президента на страната“ или „И преди и сега, президент е нашата Коза“.

Всички знаем, че Лолето е била в Държавна сигурност, участвала е във Възродителния процес, в палежа на Партийния дом и Райхстага. Също така тя е расист, ксенофоб и се бори срещу правата на жените. Тя, дори предполагам, тайно е людоед!

И всичко това подхранено от просташките подвиквания около нея, не знам дали сте ги забелезали.

„Лола президент!“

Еми, айде ако обичате, платените клакьорки – пътят, чантата и да ви нема! Ние тия методи ги знаем и да ви кажа под сурдинка,  прави ми впечатление, че са двама-трима човека. Еми, не ви прави чест, начи… Сегааа, някак са елементарни тия неща. От друга страна Козата Ани не организира групи да подвикват с фалшиво-позитивен тон и да я четкат! Защото нивото е друго, некакси! Ние се събираме на седянки, говорим за наболели въпроси и аз представям мъдростта си безвъзмездно. Обсъждаме от ангренажни ремъци, през цената на доматите, до педофилията във Ватикана. Така, давам решения, един вид. Но такива ги немаме при нас. И да ви е ясно, уважаеми скандиращи, набелязала съм ви, описала съм ви и съм склонна да изложа от тази трибуна някой път и ваште кирливи ризи!

И какво толкова й се радвате, бе! Ми да не мислите, че не ака тая жена? Или не й пуска бримка чорапогащника? Ми пуска, я! Но и е некадърна! Виждала съм я! Какви простотии говори тая госпожа, бе! Абе, моля ви се, бе! Абе чели ли сте й трудовете?! Простотия след простотия! Как веднъж не каза нещо конструктивно, ми да коментира некой наболел въпрос!? То не беха фейсбук свалки, то не беше мрънкане, че е неориентирана, то не бе плюене по изконни ценности като дом, семейство, роднини, деца…Децата на България!  Еми, съжалявам. Начи, на некои не им е писано да могат, да знаят и да са на ниво. Съжале боку, мадмоазел! Жу но се па! (Поназнайваме ги езиците ние, госпожичке!!!).

Тази жена е едно пропадалище, уважаеми избиратели! Често е забелязвана на места с подозрителна слава да консумира алкохол и да танцува неприлично! Как един човек не сподели, че е забелязана на курс по ръкоделие или кръжок по брюкселска дантела? Апелирам за здрав разум, за воля да победим мракобесието и да смажем тази жена, ако мога така да я нарека, разбира се! Надявам се, че ще проумеете жалките ú опити да завземе властта, а аз обещавам всичко. Ама всичко. И да не се налага да вадя досието й у мойто бюро, че тогава става страшно. Тя е една мухлясала представа за интелектуалка, която само ви оплита в злите си мрежи, а избирането ú за позицията президент в нашата компания „България“ ще повлече всичко и всеки към дъното!

Затова, уважаеми електорате,  не се поддавай на инсинуации и машинации. Вашият Президент е Козата Ани и да не се разправяме, защото съм ви приготвила кюфтета, кебапчета, митинги, знамена и агитационни шапчици, а е ясно, че Лола е боклук!  Заповядайте в страницата на Вашия Президент и да не се разправяме!

Monday, September 12th, 2011 Козата Ани

No comments yet.

Leave a comment

Последни постове

Категории